Halloumijuusto paistuu herkullisen rapeaksi airfyerissa, pannulla paistaen tai sitten uunissa grillivastuksen alla. Valitse tähtikentälliseen mukaan Poppamies The Sauce -kastike ja vetäise halloumit ääntä kohden ja maalijuhlat kattoon!
- Leikkaa halloumijuustot ensin halki kahteen tai kolmeen osaan, ja sen jälkeen jommin kummin päin keskenään yhtä paksuiksi ranskalaisiksi. Pyörittele ne ensin öljyssä, ja sen jälkeen Poppamies Sriracha RUB -mausteseoksessa, niin, että pintaan jää mausteseosta mahdollisimman runsaasti.
- Paista halloumiranut 180-asteisessa airfyerissa kymmenen minuuttia. Käännä ranut ympäri paiston puolivälissä, jotta saat mahdollisimman tasaisen rapeuden.
- Jos käytät uunia, 225 astetta ja kiertolima sekä grillivastus on hyvä asetus.
- Tarjoile halloumiranut heti paiston jälkeen kuumina, ja dippaile vaikka Poppamies The Sauce – kastikkeilla!
Vastaa