Burgeri jossa savu maistuu ja tuntuu!
- Pilko ylikypsä pekoni pieneksi silpuksi ja sekoita jauhelihan ja 1.5 rkl Burgers & Ribs RUB -mausteseoksen kanssa. Muotoile 2-4 pihviksi.
- Grillaa pihvejä suoralla tulella n. 2-3 minuuttia per puoli 150 asteessa. Kääntämisen jälkeen aseta Cheddar-juusto viipaleita pihvien päälle sulamaan.
- Sekoita 0,5 dl Poppamies Chipotle -chilikastiketta 0,5 dl Poppamies Barbeque Majosta.
- Pursottele hampurilaissämpylän pohjaan Poppamies Smoky Aioli majosta ja laita kanteen Majos-chilikastikesekoitusta. Lado sämpylän päälle salaatti, punasipuli, maustekurkku, pihvi ja tomaatit. Aseta kansi päälle ja nauti ranskalaisten kanssa!
Vastaa