Joulun jälkeen jääkaappi on usein pullollaan ruokaa, mutta jos joulusafkat alkaa jo tökkimään, niistä saa helposti sävellettyä vaikka minkälaisia annoksia. Tällä ohjeella väännetään rosollin jämistä lindströminpihvin tyyppistä meininkiä vaikka burgerin väliin! Käytetään hyväksi samalla sienisalaattia ja Poppamiehen metkuja!
Rosollipihvit
Sinihomejuustokastike
Rosollipihvi-burger
- Rieska
- 2 rkl Sienisalaattia
- punasipulia
- Jalapenoviipaleita
- 1 rkl Poppamies Smoky Aioli majosta
- rosollipihvi
- sinihomejuustokastike
Rosollipihvit
- Vaivaa rosolli ja jauheliha kulhossa taikinaksi Poppamies Burgers & Ribs RUB -mausteseoksen kanssa ja muotoile pihveiksi. Paista pannulla mukavaksi.
Sinihomejuustokastike
- Sekoita kerma ja Poppamies Blue Cheese Style dipmix kipossa ja lämmitä hetken aikaa mikrossa.
Rosollipihvi-burger
- Lado rieskan päälle sienisalaattia, punasipulia, jalapenoviipaleita, rosollipihvi ja sinihomejuustokastiketta. Sivele toisen rieskan päälle Poppamies Smoky Aioli majosta ja aseta kanneksi. Taas maistuu joulusafkat!
Vastaa