Etusivu / Reseptit / Lisukkeet / Poppamiehen pekoni-sinihomejuustoperunat

Poppamiehen pekoni-sinihomejuustoperunat

2 h
6

Reseptin otsikko kertoo jo kaiken oleellisen paitsi sen, että valmistuksessa käytetään Poppamiehen sinihomejuustodippiä (gluteeniton, laktoositon). Ekalla kerralla halusimme vain testata maistatusta varten, että toimiiko tämä ja todettiin kaikki, että JATKOON!

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Pieni potku tekee tietenkin hyvää koska Barbados on parasta!
  2. Lämmitä grilli epäsuoralle tulelle tai uuni noin 160 asteeseen.
  3. Kuori ja siivuta perunat sekä leikkaa pekoni pieniksi paloiksi.
  4. Sekoita erikseen kerma, Blue Cheese Dip ja Barbados. Sekoita kaikki aineet keskenään ja laita vuokaan.
  5. Paista noin 2 tuntia, tai kunnes peruna on kunnolla kypsynyt.

Osallistu keskusteluun

Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *