Grillatut provencalen tomaatit ovat perinteinen ranskalainen lisuke pihveille.
- 4 kpl kypsää pihvitomaattia
- suolaa
- 1/2 dl korppujauhoja
- 1 reilu rkl Poppamies Garlic RUB -mausteseosta
- oliiviöljyä
- Halkaise poikittaissunnassa pihvitomaatit kahtia ja ripottele pinnoille suolaa ja nosta alassuin valumaan 10 minuutiksi talouspaperin päälle.
- Sekoita korppujauhot ja Poppamies Garlic RUB kulhossa sekaisin.
- Lämmitä grilli suoralle lämmölle 200 asteeseen. Grillaa tomaatteja leikkauspinta ritilöitä vasten noin 5 minuuttia. Käännä tomaatit toisin päin ja ripottele tomaatin pintaan korppujauho-mausteseosta tasaisesti ja lorauta päälle hieman oliiviöljyä. Grillaa tomaatteja epäsuoralla lämmöllä 20 minuuttia.
Vastaa