Tästä ei resepti paljon helpotu. Tarvitset vain voita, Poppamiehen Garlic RUB -maustetta ja esipaistettua patonkia. Esipaistettu patonki sopii tähän tarkoitukseen kuin nenä päähän.
- Sekoita keskenään huoneenlämmössä pehmennyt 50 grammaa voita ja 1,5 rkl Poppamies Garlic RUB -maustetta. Jos haluat voimakkaamman valkosipulin niin lisää maustesekoituksen määrää.
- Leikkaa esipaistettu patonki n. 2 cm paksuiksi paloiksi ja kuumenna pannu keskilämpöiseksi (liian kuumalla valkosipuli palaa).
- Lisää pannulle valkosipulivoita ja kun voi on sulanut ja vähän tirisee, lisää patonkipaloja pannulle.
- Kääntele pannua tai liikuta paloja niin, että kaikkiin tarttuu valkosipulivoita ja paista molemmin puolin ruskeaksi, tämä vie keskilämmöllä n. 1-2 minuuttia per puoli.
- Lisää valkosipulivoita pannulle aina kun se alkaa loppumaan ja laitat uusia paloja paistettavaksi.
- Tarjoile juustojen tai ruoan lisäkkeenä. Samaa valkosipulivoita voit käyttää myös lämpimiin leipiin uunissa.
Vastaa