Etusivu / Reseptit / Aamupalat / Paholaisen Sriracha -munat

Paholaisen Sriracha -munat

20 min
2-4

Tämä retroklassikko on näyttävä juhlapöydän munaruoka. Näiden maustaminen on helppoa ja voit tarjoilla ne lihan, kalan tai kasviksten lisänä, tai sellaisenaan alku- tai välipaloina! Kananmunan ja majoneesin täyteläisyys on läsnä, haluamaansa Poppamies-twistiä saa käden käänteessä! Tällä kertaa makumaailmaa hallitsee Srirachan syvä aromi.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Keitä kananmunat koviksi haluamallasi tekniikalla (esim. munat kattilaan kylmään veteen, kattila levylle ja kiehumisen alusta 6 minuutin keitto) ja jäähdytä kylmällä vedellä. Kuori ja puolita munat.
  2. Soseuta keltuaiset Poppamies Sriracha-kastikkeen ja Poppamies majoneesin kanssa kulhossa. Mausta ripauksella suolaa. Anna vetäytyä jääkaapissa hetki.
  3. Täytä munanpuolikkaat joko lusikkaa tai pursotinpussia apuna käyttäen. Koristele ripottelemalla päälle reilusti Poppamies Sriracha RUBia.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *