Etusivu / Reseptit / Snacksit / Siipikastike-napostelutikut

Siipikastike-napostelutikut

20 min
1-4

Torttutaikinasta taiot Poppamiehen avustuksella makoisia pieniä suupaloja tarjottavaksi ystäville tai nautiskeltavaksi ihan omaksi iloksi. Yhdstä torttutaikinalevystä saat jo pellillisen “napostelutikkuja”. Nappaa tästä reseptistä kaksi eri vaihtoehtoa, miten maustaa napostelutikut: Poppamiehen Wing Sauce Hot -siipikastike ja Poppamiehen Blue Cheese Style dippijauheseos.

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Ota torttutaikinalevyt ajoissa huoneenlämpöön sulamaan.
  2. Laita uuni päälle 225 asteeseen.
  3. Kaulitse torttutaikinalevy ohueksi, noin kaksi kertaa isommaksi.
  4. Levitä torttutaikinalevylle Poppamiehen Wing Sauce Hot -siipikastiketta ja ripottele kastikkeen päälle reilusti parmesaaniraastetta.
  5. Leikkaa levystä kapeita suikaleita. Laita suikaleet leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 6-7 minuuttia.
  6. Toinen vaihtoehto on voidella ohueksi kaulitut torttutaikinalevyt sulalla voilla. Ripottele voideltujen levyjen päälle Poppamiehen Blue cheese style -dippijauheseosta ja parmesaaniraastetta. Leikkaa tikuiksi, siirrä uunipellille leivinpaperin päälle ja paista 225 asteessa uunin keskitasolla noin 6-7 minuuttia.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *