Kauden paras kasvisburgeri on tässä! Portobellon, kesäkurpitsan ja Poppamiehen mausteiden liitto toimii niin hyvin, että tästä tulee suosikki ruokavaliosta riippumatta.
- Poista portobellosta kanta ja leikkaa kesäkurpitsasta n. sentin paksuisia siivuja pitkittäissuunnassa. Sipaise sieniin ja kesäkurpitsasiivuihin kevyesti öljyä ja ripottele Poppamies Burgers & Ribs Rub -maustetta kevyt kerros.
- Grillaa kesäkurpitsa ja portobello grillissä napakoiksi mutta niin, että pinta on sopivasti ruskistunut. Lisää viimeisen minuutin ajaksi juustoviipaleet portobellon päälle, jotta juusto ehtii sulaa.
- Paahda sämpylät kevyesti ja purista pohjalle Poppamies Habanero-ketsuppia. Lisää pikkelöity kurkku ja grillattu kesäkurpitsa. Lisää portobello juustoineen ja purista kanteen Poppamies Sriracha– tai Garlic Majonen -vegaaninen majoneesi. Nosta kansi päälle ja nauti!
Vastaa