Huevos rancheros
Kanan koipinuijat ovat useimmille tuttuja ja helppoja valmistaa. Pienellä askartelulla niihin saa uutta vivahdetta ja kun maustetaan vielä nahankin alle niin meillä on jo uusi grilliherkku, jonka voi valmistaa myös uunissa tai savustamalla. Loppuvaiheeseen teemme vielä valelun Hot Bourbon BBQ-kastikkeella, jossa on jo hieman potkua. Makuina appelsiini, persikka ja orange habanero. Lisuke-vinkkinä kermaviiliin sekoitettu Poppamies Blue Cheese Style -dippijauhe sopii tämän kanssa erittäin hyvin.
Näitä tuotteita Poppamiehen keittiössä käytettiin tämän reseptin valmistukseen.
Katso lisää saman kategorian reseptejä.
Kerro Poppamiehelle ja muille, mitä pidit reseptistä. Tuunasitko sitä ehkä jotenkin? Jaa samalla hyvä vinkkejä muille!
Vastaa