Reseptin otsikko sanoo kaiken joten totean vaan ”nuff said” ja mennään suoraan asiaan. En myöskään lähde tekemään piirakkapohjaa koska kaikilla on oma resepti tai itsekin käytän valmispohjia, mies kun olen 🙂
- piirakkapohja
- 150 g fetakuutioita
- 500 g pinaattia (käytin pakastetta)
- 2 pkt pekonia
- 3 kpl kananmunaa
- 2 dl kuohukermaa
- 2 rkl Poppamies Garlic RUB -mausteseosta
- Sulata jäinen pinaatti mikrossa ja valuta ylimääräinen neste pois. Paista pekoni pannulla rapeaksi ja aseta talouspyyhkeen päälle jäähtymään. Leikkaa hetken kuluttua pekoni silpuksi.
- Muovaa piirakkapohja vuokaan ja levitä sulatettu ja valutettu pinaatti tasaisesti.
- Lisää pekonisilppu ja fetakuutiot tasaisesti vuokaan.
- Sekoita kananmunat, kerma ja Poppamies Garlic RUB -mausteseos sekaisin ja kaada vuokaan.
- Paista uunissa 200 asteessa n. 30 minuuttia. Käytä alavastuksia tai kiertoilmaa
Vastaa