Etusivu / Reseptit / Alkuruoat / Poppamiehen pinaatti-pekonipiiras

Poppamiehen pinaatti-pekonipiiras

1h
4+

Reseptin otsikko sanoo kaiken joten totean vaan ”nuff said” ja mennään suoraan asiaan. En myöskään lähde tekemään piirakkapohjaa koska kaikilla on oma resepti tai itsekin käytän valmispohjia, mies kun olen 🙂

Ainesosat

Työvaiheet

  • piirakkapohja
  • 150 g fetakuutioita
  • 500 g pinaattia (käytin pakastetta)
  • 2 pkt pekonia
  • 3 kpl kananmunaa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 rkl Poppamies Garlic RUB -mausteseosta
  1. Sulata jäinen pinaatti mikrossa ja valuta ylimääräinen neste pois. Paista pekoni pannulla rapeaksi ja aseta talouspyyhkeen päälle jäähtymään. Leikkaa hetken kuluttua pekoni silpuksi.
  2. Muovaa piirakkapohja vuokaan ja levitä sulatettu ja valutettu pinaatti tasaisesti.
  3. Lisää pekonisilppu ja fetakuutiot tasaisesti vuokaan.
  4. Sekoita kananmunat, kerma ja Poppamies Garlic RUB -mausteseos  sekaisin ja kaada vuokaan.
  5. Paista uunissa 200 asteessa n. 30 minuuttia. Käytä alavastuksia tai kiertoilmaa

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *