Etusivu / Reseptit / Alkuruoat / Poppamiehen Corn Dog

Poppamiehen Corn Dog

40 min
10

Corn dogit ovat varsinkin Amerikkalaisten herkkua ja aivan ykkösiä dippailuun erilaisten kastikkeiden kera. Tekeminenkin on todella helppoa, suurin uusi asia varmasti on uppopaistaminen jos sitä ei ole tehnyt. Tämä ei eroa munkkien teosta, mutta jos et ole munkkejakaan aiemmin tehnyt niin rasvan lämpö on oikea n. 175-185 asteessa. Tee itse tai osta valmiita isoja nakkeja!

Ainesosat

Työvaiheet

  1. Sekoita kaikki kuivat ainekset. Lisää muna ja maito. Taikina on tahmeaa ja tarttuvaa. Jos kuitenkin taikina tuntuu liian paksulta, niin lisää maitoa.
  2. Kuivaa nakit ja jauhota.
  3. Sitten kauttaaltaan upotus taikinaan ja uppopaista kypsäksi! (Älä käytä oliiviöljyä koska se syttyy helpommin palamaan, käytä mielummin esimerkiksi rypsi- tai auringonkukkaöljyä).
  4. Kypsyys on kohdillaan kun taikinan väri on kullan ruskehtava. Simppeliä ja erittäin maukasta. 
  5. Tarjoile Corn dogit esimerkiksi Poppamies Habaneroketsupin tai Mango & Habanero majosen kanssa!

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *