Etusivu / Reseptit / Lisukkeet / Cheesy garlic bread

Cheesy garlic bread

15 min
2-4

Rapea pohja, reilusti sulanutta juustoa ja kunnolla valkosipulia. Tämä leipä ei ole sivuroolissa, se on pöydän tähtipelaaja. Cheddar tuo makua, mozzarella sulaa täydellisesti ja Poppamiehen Garlic RUB viimeistelee kokonaisuuden. Täydellinen alkupala, lisuke tai iltapala silloin, kun tekee mieli hemmotella.

Ainesosat

Työvaiheet

Valkosipulivoi

Leipään

  • 1 ciabatta, halkaistuna pitkittäin
  • 200 g juustoa (esim. cheddar, provolone, mozzarella – tai sekoitus)
  1. Yhdistä sulatettu voi ja Poppamies Garlic RUB -mausteseos.
  2. Levitä voi ciabatta-viipaleiden leikkuupinnalle. Käytä kunnolla tämä ei ole kitsastelun paikka.
  3. Ripottele päälle juustoraastetta tai juustoseosta reilulla kädellä.
  4. Gratinoi uunissa grillivastuksen alla (n. 220 °C) noin 10 minuuttia, kunnes juusto on sulanut ja pinta saanut kunnolla väriä.
  5. Leikkaa paloiksi ja tarjoile heti. Toimii sellaisenaan tai vaikkapa keiton tai pastan kyljessä.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *