Etusivu / Reseptit / Pääruoat / Chili con Carne grillissä

Chili con Carne grillissä

3h
6+

Chili con Carne syntyy padassa myös grillissä hauduttaen. Pataan voit lisätä melkein mitä lihoja tahansa, tässä versiossa käytimme savupotkaa, kanagyrosta, sekä revittyä kanaa. Potku pataan haetaan Poppamies Habanero -chilikastikkeella ja Poppamies Sriracha RUB -mausteseoksella.

Ainesosat

Työvaiheet

  • 500-1000 g kasviksia
  • n. 2 kg erilaisia lihoja
  • 1 litra red ale -olutta (esim. Brewcats Crimson India Red Ale)
  • 2 prk tomaattimurska
  • 2 prk papuja
  • 1/2 pulloa Poppamies Habanero -chilikastiketta
  • 2 rkl Poppamies Sriracha RUB -mausteseosta
  1. Lorauta pataan hieman öljyä ja kuumenna pata grillissä. Pilko ja kuullota kasviksia muutama minuutti ja lisää tomaattimurska, Poppamies Habanero -chilikastike, Poppamies Sriracha RUB -mausteseos, sekä pavut ja lihat. Kaada lopuksi Red Ale -olutta ja anna hautua savustaen 2-3 tuntia n. 125-150 asteen lämmössä.

Tätä mieltä muut ovat olleet

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *