Tämä ruoka on helppo valmistaa monista eri kasviksista, voit muokata reseptin ainesosia helposti mieleiseksesi. Tärkein asia on tunnistaa raaka-aineiden oikea järjestys grillaamisessa, jotta kaikki ovat maukkaita ja napakoita tarjoiltaessa. Voit tehdä veggie roastin myös isolla pannulla tai kotiuunissa sateen sattuessa.
Veggie roast
Yrttiöljy
- 1 puntti sitruunamelissaa
- 1 puntti korianteria
- 1 puntti basilikaa
- 1 puntti persiljaa
- 1 rkl Poppamies Garlic RUB
- 3 dl öljyä
Yrttiöljy
- Irroita yrttien lehdet blenderiin. Lisää öljy, suola ja Poppamies Garlic rub-mausteseos ja hienonna kunnes öljy on miltei tasainen. Voit tehdä yrttiöljyn myös sauvasekoittimella.
Veggie roast
- Pilko kasvikset muutaman sentin paloiksi. Kirsikkatomaatit voi jättää kokonaisiksi.
- Lämmitä grilli keskilämpöiseksi ja kaada öljyä parilalle, paistinpannuun tai vastaavaan.
- Aloita grillaaminen hitaammin kypsyvistä raaka-aineista, eli lisää pannulle ensin sipuli ja paprika. Parin minuutin jälkeen lisää perunat ja herkkusienet.
- Parin minuutin jälkeen lisää parsa ja viimeisenä kirsikkatomaatit.
- Mausta Poppamies SPG rub tai Sriracha rub-mausteseoksella kevyesti. Pyörittele aineksia ja mausta tarvittaessa lisää.
- Kun ainekset alkavat olemaan kypsiä, lisää vielä salaattijuusto ripotellen ja ruoka on valmis. Tarjoile yrttiöljyn ja Poppamies Garlic– tai Sriracha Majonen -vegaanisen majoneesin kanssa!
Vastaa